Ridbilder

Nu vet jag inte om jag har så många ridbilder på den här datorn, men jag kan lägga upp några stycken.
Från första gången jag red Casper våren 2007?
Från när jag hade Biztro på dressyrkursen 08-09 nån gång.
Första gången jag red Cindy 09?
Första gången jag hade Casper uppe på terrängbanan våren 09
Privatlektion på Armani för Linda hösten 2010
Lektion uppe på platån med Alaska våren 2010
När jag red världen finaste ponny hösten 2010. JA, jag är alledles för stor!
Lektion uppe på platån på Cindy våren 2010.
Lek
Lektion på Lille Fritz våren 2010.
KM-final på en superpigg Joe våren 2010.
Dressyrlektion på Mr Bean våren 2010.
Dressyrtävling med Biztro hösten 2010.
Dressyrlektion på Britta Vintern 2010.
Dressyrlekiton på Pirat vintern 2010.
Hopplektion på Flingan vintern 2010.
Dressyrlektion på min lägerponny Grayson sommer 2010 ♥

Bra avslut på dagen

hejsan! Den här dagen har inte riktigt varit min dag om man säger så, men den slutade i alla fall riktigt bra! Först fick jag jätteont i magen i morse och det höll sig hela dagen. Inte så kul. Sen skulle vi åka skridskor på idrotten och allt gick jättebra ttills vi skulle sluta haha. Då lyckas jag såklart ramla och slå i knäet. Så nu har jag både ont i knäet och i magen. Smidig tjej va? Efter skolan åkte jag i alla fall till stallet och hade mockarunden med Sofie och jag tykcer att vi var riktigt grymma trots att vi stötte på en del förhinder haha. Sne var det dags att rida och jag red Montana. Ska jag vara ärlig var jag inte så taggad inför det för jag känd emig inte på topp med tanke på smärtan i magen osv, men jag tänkte att jag skulle göra det bästa av situationen. Och det slutade med att dte faktiskt gick riktigt bra! Åh Montana är så otroligt fin när han går bra, han har en riktigt trevlig form! Så det gjorde min dag idag! Har ni haft en bra måndag?


Hittade ingen bild på Montana, men ni kan få se en bild när jag rider Joe istället :)

godermorgon

Godmoorgon! Känner på mig att det komemr bli en bra dag idag! Börjar 10.40 och slutar 15.00, så de är skönt med lite sovmorgon. Men jag ska rida idag woohoo. är riktigt taggad, så det blir kul. Jag red ju Pretso förra veckan så jag tror att jagf år honom idag också! Eller jag hoppas dte i alla fall. Men hoppas att ni får en bra start på veckan. Puss

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Vad jag vill ha? Det finns så mycket jag vill ha. Eller ha och ha? egentligen är jag väl nöjd med mitt liv. Men en liten pojkvän skulle inte sitta helt fel faktiskt. En fin pojke skulle jag vilja ha vid min sida.

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Oj, det här blir svårt. Jag har alltid haft drömmar och ambitioner inför framtiden. Något att sträva mot, när allting känns hemskt. Vissa drömmar jag hade när jag var liten har försvunnit och blivit utbytta mot andra mer realistiska drömmar och mål.
Men för tillfället har jag både små kortsiktiga mål och öven större långsiktiga mål inför framtiden. Ett av mina mål  är att jag ska gå ut gymnasiet med bra betyg så att jag kan komma in på en bra högskola och helt enkelt ha alla dörrar öppna inför arbetslivet.

Mina drömmar då? Enda sedan jag var liten har jag alltid drömt om en egen häst haha och det gör jag fortfarande. Men jag hoppas att det faktiskt blir av någon gång i livet. Det hoppas jag verkligen. Men man vet ju aldirg vad som händer. Sedan har en annan stor dröm varit att resa runt i världen och upptäcka nya platser och kulturer. Och dte komemr garanterat bli av, förr eller senare.

Jag har i alla fall många olika slags drömmar och mål, men det är lite svårt att skriva ned allting. Men en av mina största drömmar är att jag ska uppleva mycket i mitt liv. Jag vill inte sitta där när jag är gammal och ångra att jag inte gjorde mer när jag var yngre. Man lever trots allt bara en gång!

God kväll

God kväll! ÄR det verkligen någon som säger så? Jag har ju som sagt varit i stallet sne 3 idag Först var jag ju i stallet och var med på en typ föreläsning/kurs om ridskolans vision och hur man ska kunna förbättra ridskolan och sådär. Vi fick sitta i små grupper och diskutera. Jag tycker att det var intressant att höra de andras åsikter och kul att man själv fick bidra med sina egna. Sedan åt vi en väldigt god middag som bestod av kyckling, ungsbakade grönsaker och en jättegod sås. Haha intresseklubben antecknar?
Nu ligger jag i sängen och pratar med Johanna och Sofie på msn, men jag ska nog gå och lägga mig snart :)
Jag saknar dig ♥

Nya tag

Hej alla! Ledsen att jag inte uppdaterade något igår, men jag var inte riktigt på topp om man säger så. Tyvärr gick det inte alls bra igår när jag tävlade, väldigt tråkigt med tanke på att han kändes super på framridningen. Får försöka ta med mig den känslan jag hade på framirdningen helt enkelt. Men jag borde kanske inte haft så höga förhoppningar i och med att han vilat i en vecka. Finaste Casper är bäst oavsett! Det är bara att lära sig av mina misstag och gå vidare. Tror att jag ska ta en titt på protokollet idag, vågade nämligen aldrig göra det igår.
Men men idag är en ny dag och jag ska ta mig i kragen och stiga upp ur sängen haha. Ska i alla fall vara i stallet innan kl 3. Det blir nog trevligt. Måste duscha och allt sånt nu, hejdå!
Finaste Casper ♥


Neervös

Godmorgon världen! Idag ska jag ju som sagt vara med i US-cupen och jag ska ha världens finaste Casper. Men jag börjar bli riktigt riktigt nevös nu. Fast dte är i för sig inget ovanligt, jag blir alltid jättenervös innan jag ska tävla. Men det brukar släppa inne på banan. Det ska trots min nervositet bli riktigt kul! Särskilt eftersom jag ska rida gulponnyn Casper. Ni kan väl hålla tummarna för att det går bra? Men vi får se hur det går helt enkelt och hopaps på det bästa kan man alltid! Nu ska jag snart börja packa ihop allting som jag ska ha med mig, måste lägga mina tävlingskläder i en påse och sådär. JAg åker till stallet så att jag är där vid 12 ungefär. Juuuste jag glömde nästan! Karin ska följa med och fota mig, så det kommer komma bilder senare. Eller om det går bra kommer det bilder,a nnars får vi se... Nu måste jag börja fixa mig!
Hahaha en gammal bild på mig och Casper. Hur sitter jag egentlien??? Hoppas att jag har föbättrat sitsen sen dess i alla fall!

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Min favoritårstid är helt klart sommaren. Just för att man inte behöver ha 78 lager kläder på sig. Solen värmer och man blir brun och fin. Alla människor är så mycket gladare på sommaren och allting blir så mycket roligare helt enkelt! På sommaren är det varmt och jag älskar värme! Så är det bara ;)

Stockholm skärgår är så vacker på sommaren!

God morgon alla

God morgon på er kära läsare! Fredaaag idag hur sköönt? :D Vad ska ni göra i helgen? Själv har jag faktiskt en ganska fullspäckad helg! Ska träffa Johanna ikväll. Imorgon ska jag tävla och eventuellt gå på bio med mammi om jag orkar. På söndag ska jag plugga, träffa Naima och gå på en middag. Men dt som är mindre nice är att jag har en diskussion i skolan idag som jag är lite enrvös inför, men det går nog braa! Hoppas att ni får en awsome helg i alla fall! 
Bjuder på en bild på mig och Britta :)

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

En person jag skulle vilja träffa just nu? Hmm det finns väldigt många som jag saknar och som jag inte har träffat på väldigt väldigt länge. Men om jag fick välja bland de som inte finns med oss längre så blir valet betydligt enklare.

Då skulle jag vilja träffa min barndomsvän Isabelle som gick bort för ca 1,5 år sedan. Fina fina Issa, jag skulle ge allt för att få träffa dig en sista gång och få ta farväl av dig ordentligt. En person som har betytt och fortfarand ebetyder väldigt mycket för mig. I början, när du precis hade gått bort var jag så rädd att jag skulle glömma hur du såg ut, hur du var och framförallt alla fina minnen. Men nu efter hand så har jag lärt mig att en person som har betytt så mycket för en går inte att glömma bort. För den personen kommer för alltid att finnas med mig vart jag än går. För i mitt hjärta är du säker, där kan ingen någonsin ta dig ifrån mig. Älskade älskade vän, du skulle bara veta hur tomt det är utan dig. Men jag har lärt mig att leva med det för jag vet att du har det bra där du är nu. Du hade velat att vi skulle fortsätta leva för din skull. Jag älskar dig finaste du ♥

Massage

God eftermiddag! haha min dag började lite stressigt diag kan man säga. Första hade jag stora problem med att somna (som vanligt). Sen vaknade jag kl 05, två timamr för tidigt och efter det somnade jag om och försov mig... Men livet går vidare. Som tur var kom jag inte för sent. Det var en föresläsare som kom på IR och han var lite speciell haha. Väldigt smart och sådär men det tog typ en kvart för honom att svara på en fråga. Jag och MAtidla fikc något att garva åt i alla fall. Haha älskar att jag alltid ska börja skratta vid helt fel tillfällen hehehe. Men jag slutade runt 2 och då åkte jag direkt mot mammas kompis där jag skulle få massage. Åh det var jättehärligt, haha jag somnade i slutet så jag minns inte att  hon masserade mina ben. Det var i alla fall väldigt skönt och avslappnande. Absolut något jag kommer göra om inom en snar framtid!

Nu till något helt annat! Jag har förlagt min mobil någonstans här hemmma. Mycket irriterande! Men så typiskt mig att göra det. Nu ska jag gå och leta efter den!
Bild som inte alls tillhör inlägget! I alla fall jag och Mr Bean för ca ett år sedan :)

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.

Okej nu ska jag skriva lite om mig haha ;)
- Okej jag heter Sara Hickman och är född 1993 så jag fyller alltså 18 i år woohoo.
- Jag får ofta höra att jag för det mesta är väldigt glad och har en positiv inställning och det stämmer nog väldigt bra. Att vara negativ och sur är inget för mig.
- Hahaha om jag skulle säga att min bästa egenskap är att jag alltid har nära till skratt. Haha lite irriterande tycker vissa, men jag tycker att det är grymt!
- Jag är jätterädd för inbrotttjuvar och det har jag varit i hela mitt liv. Så varje gång jag komemr hem måste jag gå runt och kolla i varje rum för att se till att allt ser ut som vanligt!
- Utåt sätt kan jag verka ganska oseriös och sådär. Men det är vissa saker som jag aldrig skulle kunna slarva med. Som t.ex. skolan eller stallet. Det skulle aldrig hända!
- Jag är väldigt överbeskyddande mot mina bröder och det beror antagligen på att dom betyder oerhört mycket för mig. Gud vad jag är rädd att det ska hända dom något. Usch jag drömmer ofta mardrömmar om att det händer dem något och usch det är inte kul kan jag säga.
- Jag kommer sällan försent till skolan och är väldigt bra på att respektera tider och sådär.
- Jag rider på Ågesta ridskola och har gjort det sedan jag var 9 år. Åh jag är så glad över att jag började rida på just Ågesta. Världens bästa ställe ♥
- Jag skulle aldirg i mitt liv kunna slå någon. Inte riktigt min grej det där
- Som ni märker så är jag ganska sämst på att skriva om mig själv haha.

Ny lista

Okej det gick ju som det gick med den förra listan haha. Men jag tycker att dne här verkar lite roligare, så jag ska testa med den istället.
Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

glaaadglaadglaaaad

Hej! Hoppas att ni mår bra! Själv är jag lite trött på grund utav att jag hade jättesvårt attt somna igår kväll... JAg gick och la mig runt 12 kanske men jag fick ligga och stirra upp i taket ett bra tag. Det har varit så de senaste nätterna och det är jätte jobbigt! Vi fick i alla fall sluta tidigare idag eftersom min lärare var sjuk. Haha dock var det lite svårt att få reda på ifall vi fick gå hem eller inte eftersom ingen visste var hon var någonstans. Men det löste sig till slut. Så jag kom hem för ett litet tag sedan och nu sitter jag och äter lite mellis för en gångs skull. Men jag ska ägna resten av kvällen åt plugg. Måste läsa klart min engelskabok som vi ska diskutera på fredag, sedan måste jag göra klart min idrottsuppgift. Men jag ska försöka komma ut och ta en powerwalk senare ikväll. Känner att jag verkligen skulle behöva det. Sen ska jag försöka somna tidigt ikväll också för jag börjar 8.50 imorn. Men men det är morgondagens problem haha. JUUUUSTE JAG ÄR GLAAAAD, glömde hahaha! JAg fick mvg i filosofi wiiihooo :D Min lärare var så himla rolig när jag frågade henne om mitt betyg. Hon bah Du, Martina och Matilda har fått samma betyg. Det är tre bokstäver.... haha bäst :D SÅÅÅÅHÄÄÄÄR GLAD BLEV JAG! :D:D:D:D:D:D
Ingetsmink.se

Trött.

Kom hem från stallet för kanske 1 timme sedan ungefär. Så nu har jag duschat och ätit en väldigts en middag. Men men. Jag red i alla fall fina Pirat. Det gick sådär, han var verkligen på hugget och hur pigg och stark som helst. Han tyckte dte var kul hehe. Stundtals var han faktiskt riktigt fin, men det har ju gått bättre om man säger så. Men nu ska jag lägg mog och läsa min engelskabok och sen ska jag försöka sova lite.
Bild från förra terminen.

Studiedag

Hej på er! Jag har ju som sagt studiedag idag så jag har hunnit med en hel del känns det som. Först vaknade jag helt utvilad runt 10. Sen har jag varit ute och powerwalkat i en timme. Haha mina ben var som gelé när jag kom tillbaka dom bara darrade... Att läsa lite i Engelskaboken har jag också hunnit med. Sen var mamma hemma så jag har suttit och pratat med henne ett tag. Myys på hög nivå. Hon hade lagat en jättegod morotspaj tsom jag åt till lunch. Mums. Nu sitter jag här vid datorn och har precis duschat. Tiden har bara runnit iväg... ooops så kan det gå, men jag är glad ändå! Men jag ska i alla fall bege mig mot stallet om ca en timme. Åh jag är på så bra humööör :D
Hoppas att alla fina där ute har haft en jättebra dag!
Nyduschad tjej ;)

Sommar 2011


Jag tror att sommaren 2011 kommer bli awsome! Haha jag bara känner det på mig!

På riktigt bra humör

hellloooo! Galet glaaad cheeey här! Kom hem från stallet för ett litet tag sedan och jag ska snart ta ett lång bad! Åh jag red en superfin ponny som heter Presto. Åh han var så duktig! Riktigt riktigt fin! Han är helt klart en ny favvo. Åh vi gjorde ne jätterolig övning som gick ut på att vi skulle träna på övergångar och halter innanför spåret. Det var som en liten bana hehe. Dock hade Presto lite svårt att stå still, men det ordnade sig tillslut. Tur att jag ska rida imorgon också :D Juste jag har bytt ridtid så nu rider jag kl 20.00 istället.
Imorgon har jag i alla fall studiedag och det känns super för jag slipepr stressa nu på kvällen. kan ta allting i min egna takt och så! Men nu ska jag ta ett bad!

Veckoplanering

Måndag: Skola, ridning + kvällsplugg
Tisdag: Studiedag!Ska åka och simma, måste göra det för idrotten. Sen ska jag plugga och lite sådär. Ha en chilldag helt enkel. Sen ridning på kvällen.
Onsdag: Skoola. Sen blir det förhoppningsvis en fikadate med Aminda ♥
Torsdag: Skooola. Sen antagligen plugg efer skolan. Juste Sen ska jag på massage
Fredag: Skola. Sen SATC maraton med Johanni!
Lördag: Us-cupen woohoo! vet inte riktigt vad planerna blir för kvällen ännu.
Söndag: Middag i stallet på kvällen, sen vet jag inte hur resten av dagen ser ut ännu.
Såhär kommer min vecka se ut ungefär :)

Här händer det grejer

haha nu händer det grejer här alltså! Jag ska eventuellt åka till Italien medd Mathilda i sommar! Åhhhhhh det kommmer bli så gaaaalet grymt! Måste bara prata lite med pappi först och så, men jag tror att dte kommer gåå :D Sen så har Johanna övertalat mig om att jag ska provträna i damernas fotbollslag hahaha. det var det roligast som hänt på länge , att jag ska spela i deras lag?! Hahaha vi får se hur det blir med det... Men nu blir det andra bullar för jag ska ut och powerwalka. Måste göra det nu fast att solsidan går nu för jag kommer inte orka efteråt. Förlåt för rörigt inlägg men jag ville bara tala omd et för er!

Bilder från idag

Här kommer lite bilder från skridskoåkningen
Snygga tjejer!
Tuffa brudar!
Hehe eh jaa ;)

Ja så är det

hej! Jag är galet sugen på att rida just precis nu. Hejdå!
Att rida den här filuren skulle inte sitta helt fel...
och inte den här heller :D

Solig dag

Är precis hemkommen från skridskoåkning. hehe jag är helt nerkyld nu, men det var verkligen värt det! Det var jättekul att åka skridskor och det var så fint väder också. Nu är jag i alla fall med Johanna och vi tittar på min favoritfilm "the Holiday". Åh vad jag älskar den filmen! Men nu ska jag fortsätta titta på den. Puss på er ♥
Johanna och jag ♥

Skridskotime

Goodmorgon världen! Usch jag är jättetrött för jag hade väldigt svårt att somna igår. Låg pch stirrade upp i taket ett bra tag så jag tror inte att jag somnade fören typ 3-halv 4. Men det gör inte så mycket egentligen för nu kommer jag kunna somna ikväll i alla fall. Idag ska jag i alla fall åka skridskor i kungsan med några tjejer från min skola. Är sjukt taggad, för det kommer bli grymt kul! Sen när jag kommer hem måste jag ta tag i en hel del plugg som jag skjutit upp... Måste bland annat läsa i min engelska bok och plugga matte. Måste man så måste man...
Bjuder på en bild på mig och Biztrobus :)

Saker ni kanske inte visste om mig

- Jag är oerhört rädd för inbrottstjuvar och en gång har jag t.o.m hoppat ut genom fönstret för att jag trodde att det var en inbrottstjuv i mitt hus. Det är en lång historia hehe.
- Jag har en kanin som heter Bella.
- Tro det eller ej men jag har faktiskt gått på basket.
- Jag älskar att skratta och prata väldigt mycket. Haha men ibland kan det bli lite för mycket av det goda och då bruka jag få höra från mina kära vänner att jag pratar/skrattar för mycket hehehe.
- När jag var mindre drömde jag om att bli delfinskötare.
- Den första ponnyn jag hoppade på ågesta var Leffe.
- Något av dte bästa som finns enliogt min mening är att powerwalka och samtidigt lyssna på musik.
- Jag har världens konstigaste humor!
- Jag brukar oftast vara väldigt pigg och positiv på morgonen. Inget dåligt morgonhumör här inte.
- Jag brukar drömma mardrömmar om att jag blir övergiven av dem som står mig närmast...

Middag

Kom hem från middagen med världens bästa tjejer för ett tag sedan. Åh det var super trevligt! Vi åt middag, spelade wii och sedan spelade vi även ett jätteroligt sällskapsspel som heter rappakalja tror jag. Det går ut på att alla ska förklara olika svåra och konstiga ord. As kul! Så det var super trevligt i varje fall. Jag har jätteont i magen nu för jag har skrattat en hel del hehe.  Juuste nu har vi fått trådlöst internet och det är jääätteskönt för nu slipper jag ha en internetsladd i datorn wiiie! Så nu kan jag sitta med datorn var jag vill hihi! Men nu ska jag nog sova snart. Pusss på er!
Jättegammal bild på mig och Astrid... :)

Greeekland

wooho det blev precis bestämt att jag och min familj ska åka till Grekland i smmar igen! Ska bli jättekul att komma iväg med familjen faktiskt, för det är inte alltid jag hinenr såendera så mycket tid som jag egentligen hade velat med dom. Dock har vi inte bestämt vilken ö vi ska till ännu, men det lär bli awsome!
Ön Zakynthos som vi var på sist vi var i Grekland. Det var hur fint som helst där!

Bad

Hello nu ska jag börja fixa mig inför middagen ikväll. Ska ta en långt bubbelbad och fixa mig lite och så. Puss!

Dagens outfit

jag har lite tid på mig innan jag ska in till stan så jag tänkte passa på att visa dagens outfit. Såhär ser jag ut idag fast jag har inte hunnit sminka mig elelr fixa håret ännu bara så ni vet.
Transparant skjorta - H&M
Linne - Åhlens
Jeans - Gina Tricot

Bra start på dagen

Hej hopp! Idag tänkte jag få en bra start på dagen så jag ska alldeles strax ut och powerwalka i ca en timme. Det gör att jag kommer göra så att jag blir mycket piggare och orkar hålla igång hela dagen. Det är ett bra tips, att börja dagen med en promenad eller en joggingrunda! Man känner sig så fräsch efteråt!

Sedan ska jag träffa Mathilda nån gång runt 2 för en fika i stan. Åhh vad jag saknar henen, har inte träffat henne på flera veckor! Hon har nämligen varit i Indien så jag antar att hon kommer vara gaalet brun också! Senar kväll ska jag iväg på middag hemma hos Astrid. Det kommer bli awsome!
Världens sötaste Mathilda!

US-cupen

Juste jag glömde nämna att jag ska vara med i Us-cupen! Det är en lite speciell cup där man inte önskar några hästar utan dom lottas fram. Man skriver bara vikt och längd och så får man en häst utifrån det. Haha det är jättespännande! Sedan är den uppdelad i två delar så det är en dressyrdel och en hoppdel. Sedan räknas poängen från både hoppningen och dressyren ihop och en vinnare koras ;) Jag hade i alla fall världens tur i lottningen så jag fick Casper i dressyren och Joe i hoppningen. Både Casper och Joe är ponnier som jag verkligen tycker extra mycket om att rida så jag är superglad! Vi får se hur det går helt enkelt, men jag är sjukt taggad!
Fina Casper :)
Och lille Joe :)

Så kommer alla känslorna på en och samma gång

Åh jag börjar få vårkänslor! Det tönkte jag fira med att lägga upp lite vår/sommarbilder!
Från när jag och Emma hade picknick i somras!
Jag och Johanna, Midsommar 2010!

Göteborg 2010 med familjen
Jag och Mathilda, Valborg 2010
Torö med Mathilda!
Red Cindy uppe på platån nån gång i våras
Hade världens finaste Grayson som lägerponny på Skogslotten <3
Hoppade fina Joe på terrängträningen och duktiga Elina har fotat!
Jag och Alexander, Våren 2009...?
Karlshem 08? :D

Bilder.

Jag blev tyvärr fruktansvärt dålig på bild idag, men här är några bilder från fotolektionerna i alla fall.

Fredagsmys

Hola! Ursäkta för mitt senaste inlägg som var lite deppigt, men jag kan glädja er med att säga att den här dagen har varit mycket bättre och jag är glad igen. Så nu är allt frid och fröjd igen. Vi hade i alla fall en skön dag i skolan för vi hade foto hela dagen. As kul! Sen ikväll ska jag till Johanna efter hennes träning. Vi ska nog ta det ganska lugnt och titta på Satc!
Mne nu ska jag skriva klart en sista skoluppgift innan helgen och sen ska jag ut och ta en powerwalk. Ska bli skönt att komma ut lite också, känner att jag behöver röra lite på mig. Puss
Bild från idag :)

.

Hej jag har en dålig dag bara så att alla vet. Är lite arg och besviken pga av en del saaker. Inte kul. Höll på att börja gråta på tbanan för att jag var så upprörd... Tur att jag inte gjorde det. Ska till stallet om ett tag och lotta till us-cupen och jag Tänkte gå till dit så att jag får rensa tankarna lite grann. Hoppas att ni har haft en bra dag!

God morgon

Har lite tid över innan jag ska till skolan så jag tänklte visa dages outfit!
hehe inte så bra bilder men det har jag i alla fall på mig idag!

Sprallig

Hellloo! Åh jag har varit jättesprallig och glad idag! Är så lycklig över att jag är frisk och äntligen kan gå till skolan igen. USch jag blev så rastlös av att bara ligga hemma. Det var en ganska skön dag i skolan i alla fall. Vi hade bild första lektionen och vi skulle analysera olika bilder osv. Sen hade vi 3 historia lektioner där vi gick igenom Ryssland historia. Väldigt intressant och lärorikt! Efter det hade vi Engelska som sista lektion haha. Heheheh jag kunde inte riktigt koncentrera mig på sista lektionen för jag hade väldigt ont i huvudet. Men jag och Matida hade roligt ändå. Efter skolan åkte jag direkt hem eftersom jag hade så ont i huvudet.

Nu på kvällen har jag inte gjort så mycket. Har pluggat lite, sen har jag ätit middag och så. Eftermiddagen var jag faktiskt ute och powerwalkade med Johanna. Det var väldigt skönt att komma ut och få lite fisk luft och samtidigt få prata av sg lite. Sen när jag kom hem gjorde jag lite situps och så i mitt rum. Och sen har jag stretchat lite också. Haha jag kan söga att det var ganska välbehövligt! JAg är lika smidig som ett kylskåp ungefär!

Nu ska jag gå upp och borsta tänderna och sen ska jag lägga mig relativt tidigt! Puss


Bild från i somras ;)

!

Planerar att gå till skolan imorgon! :D

...

Åh jag var hos läkaren igår för att kolla ifall det bara var en vanlig fökylning eller om det var något allvarligare. Det var tydligen en påbrjan till halsfluss så jag ska äta penicillin i 10 dagar. Sedan smittar det tydligen också så jag kommer inte kunna gå till skolan på ett bra tag. Antagligen kommer jag inte kunna gå fören tidigast torsdag... Kul! Och jag som redan är trött på att ligga hemma liksom. Aja det finns inte så mycket jag kan göra åt saken tyvärr. Hoppas bara att jag blir frisk snart!

Sjuk chey

Har blivit sjuk. Faaaaaaan. Har inte kunnat äta nagot sen i torsdags och det jag kan knappt dricka för att det gör sa sjukt ont i halsen. Sen har jag feber också... Åh jag hoppas verkligen att det inte är halsfuss!

Lugn dag

Helloo. Den här dagen har varit ganska lugn vilket var väldigt skönt. Jag hade endast två lektioner idag och det enda vi gjorde var att titta på en film. Tummen upp för det! Men jag känenr att jag inte riktigt är på topp idag, känns som att jag håller på att bli sjuk eller något... Så jag ska passa på att gå och lägga mig tidigt så att jag är pigg tills imorgon.

Vännen min kom hem nu! Jag saknar dig <3

Anmäl er :D

Hello! NU kommer ett tips från mig till er som rider på Ågesta. Anmäl er til US-cupen! Det kommer bli jättekul! Som ni säkert vet önskar man ingen hast, utan man hästarna lottas fram. Riktigt spännande med andra ord. Nu hopaps jag att ni anmäler er ;)
Jag och Casper efter US-cupen 2009 :)

God morgon

God moorgon! Just nu sitter jag och halvsover för jag har inte riktigt lyckats med att vända tillbaka dygnet ännu. Men som tur är börjar jag inte fören 10.30. Så jag har hunnit äta en stor frukost för en gångs skull. Knäcke med kokt ägg och örtsalt. Det är jättegott samtidigt som man står sig på det ett bra tag. Men nu ska jag sätta på mig och sminka mig.
Trött och ofixad. Snyggt ;)

11/1 -11

Hej. Haha oj vad länge sedan det var jag bloggade. Men jag har haft väldigt fullt upp den senaste veckan och jag har inte haft så stor lust att blogga heller för den delen.  Hoppas att alla där ute har haft ett bra jullov och att ni njöt lika mycket av ledigheten som jag gjorde. Igår började skolan igen för min del och det var faktiskt ganska kul, i alla fall att träffa vännerna och så där.

Nu har ju ridningen börjat igen och jag red superponnyn Casper idag. Hästarna har ju också haft jullov så vi tog det lite lugnt och vi jobbade mest i skritt men även lite grann i trav. Vi hade även lite sitsträning så vi fick sitta i krabban som tränar bålen och benen. Känner reda nu att jag kommer ha världens träninsgvärk imorgon hehe. Men Casper var i varje fall superduktig trots att han inte riktigt är igång ännu.
JAg och Casper i december nån gång :)

21 - Ett annat ögonblick

Ett ögonblick jag aldirg  kommer glömma hur mycket jag än försöker är när hon talade om för mig att du skulle åka. Den känslan vill jag aldrig i hela mitt liv uppleva igen. Panik blandat med känslan att inte ha någon som helst kontroll, det var helt fruktansvärt. Att inse att det inte skulle vara du och jag längre, det var det svåraste jag gjort i hela mitt liv...
Som tur var har du det jättejättebra i ditt nya hem, men det visste jag inte just då. Finaste <3
<3

20 - Den här månaden

December 2010 har varit väldigt ojämn. Den har bestått av glädje, stressstressstress och pluggpluggplugg. Under december månad har jag hunnit med massor samtidigt som det känns som att tiden bara runnit iväg. Jag har varit lycklig och det är väl huvudsaken?

19 - Detta ångrar jag

Det finns väl en del grejer som jag ångrar, stora som små. Fast egentligen finns det väl inget jag ångrar riktigt riktigt mycket. Det blir som det blir och allting händer utav en anledning vare sig det leder till något bra eller något mindre bra. Hade jag inte gjort just dom där valen och misstagen hade jag förmodligen inte varit den personen jag är idag. Vi säger helt enkelt att jag inte ångrar någonting.

RSS 2.0