Sista april

Emma Karke i sin finaste outfit!

How to save a life

I bland går livet inte riktigt som man tänkt sig...

Where The Story Ends

Lovet börjar sakta men säkert lida mot sitt slut. Tråkigt så klart, men vad gör det egentligen? Vårvärmen har kommit med dunder och brak! Helt underbart enligt min mening (och säkert många andras). Under den varma påskveckan har hann jag med en hel del faktiskt. Lovet invigdes med en härlig 18-års fest. Dagen därpå blev det rockstar spaning och konsert för hela slanten. Nu ska jag inte sitta och rabbla upp vad jag gjort under resterande dagar hehe. Men jag kan sammanfatta mitt lov med sol, fina människor, fräknar, parkhäng, glädje och sömn (hehehe). Och som jag brukar säga: slutet gott allting gott!
Första bilden jag tog med min älskade dator faktiskt!!!

Better Together

Ibland är du ganska fin och så ♥

Finafina Armani

Åh jag red fina Armani igår! Är helt förälskad i den hästen alltså! Det gick faktiskt riktigt bra och det tyckte Jossan också. Åh finafina Armani. Allt kändes super förutom min dumma sits som förstör allting. Man ser så tydligt på bilderna hur dålig min sits är och jag försöker verkligen kämpa för att förbättra den! Det är svårt men jag ska minsann lyckas! Armani är i vilket fall så otroligt fin och jag får världen glädjerus så fort jag tänker tillbaka på lektionen. Vi började emd att rida fram i lilla ridhuset och sen gck vi ut efter halva lektionen. HAn var så söt där ute för han fick så mcyket energi och han blev så fin. Vi tränade även på förvändgalopp på bågar och det gick också bra. Han blev lite väl taggad ibland men det gick bra. Det är kul när han bli så där taggad för han blir så fin då. Åh finafina Armani ♥

<3

Bara för att du är så oerhört fin och får mig att må så bra! ♥

Photo Booth bilder som ligger och skräpar

heheh jaa en salig blandning...

Fin helg

Det har varit en underbar helg som slutade i sorg. Annas 18-års fest i fredags var helt underbar, trots att jag fick åka hem lite tidigare. Hehe synd att jag missade militärerna bara. Men äsch vad gör det egentligen?
Gårdagen var så lyckad. Var och Såg Crashdiet på Cirkus UNDERBART <3
Åh glömde nästan, det är ju lov också :D
Anna med sin födelsedagspresent ;)
Martina, jag, Matilda och Anna. Fina tjejer <3

fina du


Kommer sakna dig oerhör mycket fina du <3

Längtan...

Längtan efter att kunna springa i vattenspridaren med brodern min...
Längtan efter att kunna njuta av sommaren i Stockholms skärgård
Längtan efter att kunna sitta vid vattnet en ljumen sommarkväll
Längtan efter att kunna ta dagen som den kommer
Längtan efter att upptäcka nya platser
Och längtan efter solens värmande strålar (som man kan njuta av även om man möjligtvis skulle ligga nedgrävd i sanden...)

RSS 2.0