Läsvärt

Tänkte ge er ett tips så här mit ti natten. Tänkte faktiskt dela med mig av mitt favoritblogginlägg hos bloggaren Egoina, som förövrigt är amazing. Inlägget är en text som alla borde läsa enligt mig. Så klicka er in på sidan och läs inlägget. I like it!

http://egoinas.se/?p=10381#comments

17 år

Nyss hemkommen från en promenad i mörker med en vän i andra änden av luren. Riktigt härligt trots att jag egentligen är så rädd för mörker. Men jag ska sluta oroa mig för allting på riktigt nu. Jag. Ska. Försöka. Tänk er att detta kommer från tjejen som orora sig för allt och alla. Vill man så kan man. Eller hur är det egentligen. Bara viljan är tillräckligt stark så klarar man allt. Eller? Det är i alla fall något jag vill tro på!

Men om man ska börja någonstans så ska man nog börja med att tro på sig själv. Börja med att tycka om sig själv är en ganska bra grej också. För hur ska någon kunna tro på dig eller gilla dig om du själv inte gör det? Klart att det är svårt. Det är förjävla svårt. Jag vet, riktigt jävla svårt. Men vill ni veta en hemlighet? Sen jag börjat tycka mer om mig själv har jag börjat må så mycket bättre. Det är sant. Det syns på utsidan också. Dem som tycker om sig sjävla, eller som i alla fall accepterar sig själva är oftast mycket snyggare. Orättvist kan man tycka, men äsch. Livet är orättvist.

Slutsats: Börja älska dig själv och bli megasnygg! Kan tas med en nypa salt, men det ligger en hel del sanning i dessa ord.

Unwritten

Hej bloggeeeen. Livet är hårt just nu. Tänkte vara duktig och skriva klart min globalkunskaps uppgift. Ganska surt att jag efter 1,5 sida upptäcker att jag inte ens svarar på det frågan handlar om utan babblar på om något heelt annat. Underbart. Delete! Bara att börja om från början. Men äsch. Kunde varit värre, men lite surt är det allt.

När jag ändå sitter och skriver här kan jag passa på att berätta att jag träffade en väldigt fin vän igår. Klok och vis är hon också. Det var fint att sitta och prata om livet. För visst är livet till för att levas? Nu kör vi!
Te hjälper mot allt

Operation Dagsverke

Idag gick jag och en vän runt och skrammlade på stan dagen till ära. Intressant att se människor som vänder bort huvudet eller går över till andra sidan för att slippa säga nej. En annan intressant sak är att svenskar alltid ska tack för allting. Det är oehört många som svarar "Nej tack, det är bra" när vi ber om ett bidrag. Inte för att vi erbjudit dem någonting, men tacka på du. Svenskar är roliga. Alltid så artiga.
Bjuder på en fin bild ja.

Mr. Brightside

Här kommer lite bilder från hoppningen i måndags. Tack så mycket flr bilderna Anna! Som ni kanske ser så är jag ingen hopptalang, men jag kämpar på så gott jag kan. Wiggo var i vilket fall grym och kämpade på hur bra som helst trots att han tyckte att det var lite jobbigt. Det bästa med denna söta ponny måste nog vara att han alltid är så positiv och glad trots att han kanske tycker att det blir svårt eller jobbigt. Lille busponny.

RSS 2.0