Det är ju lov!


I Will Always Be Your Soldier

Nu börjar jag om på nytt. Nya tag och den här gången ska jag klara det! Det är ett löfte som inte får brytas...

Någon som är vaken?

Godmorgon världen! Haha älskart! Vaknade av mig själv och var helt pigg, inte ofta det händer nu för tiden. Men det är väl det lov är till för? Att vila upp sig så att man orkar med skolan? Nu Ska jag alldeles strax byta om till ridkläder och sen bär det av mot stallet. Anna sms:ade mig och sa att jag skulle rida Joe. Kulkul. Det är markarbete idag också och Joe är ju lite grym. Så jag hoppas att det går bra! Juste jag vet inte hur mycket jag kommer kunna uppdatera på lovet, men någon inlägg här och där kan ni i alla fall förvänta er.
Bild från våren 2010

Såpbubblor

NU blir det en date med duschen. Sen blir det bums i säng haha åh vad jag längtar! SOVA ♥

Fått ett liv igen

hej! Kom precis hem från skolan och jag känner mig så otroligt lättad. Hade mitt sista prov innan lovet idag och gud vad skönt det var att ha det gjort. Fast det känns jättekonstigt för jag har liksom ingenting att plugga till... VAd ska jag göra nu liksom? JAg har fått tillbaka mitt liv! Haha vilken tönt jag är. Men senare ikväll ska jag träffa Johanna och bara mysa. Njuta av att jag inte behöver plugga! Fats jag kommer behöva plugga på lovet för jag har 3 inlämningar efter lovet, men det behöver jag inte tänka på nu!
Morgondagens planer är faktiskt spikade redan nu. Först ska jag rida igen kl 12 i p5an, sen ska jag jobba i stallet och sen på kvällen ska jag träffa Mathilda som jag inte ens minns när jag träffade henne senast. Det blir awsome! Hoppas att ni får en bra start på lovet! Vare sig ni ska åka skidor eller bara vara hemma och chilla.

Killing me softly

ojojoj jag har inte haft tid för bloggen på ett bra tag! Men det finns bra skäl till det också. Eller hur bra dom egentligen är vet jag inte. Skolan dödar mig och den här veckan har varit den värsta på väldigt länge. Rapporten om Berlinmurens fall är inlämnad och klar, men inte kan jag sluta tänka på den för det. Sånt är jobbigt med stora viktiga inlämningar. Man mår dåligt under tiden man skriver den, sen mår man dåligt när man lämnar in den och efter det går man och mår dåligt och oroar sig enda tills man får tillbaka den. Nu verkar det som att jag är på världens sämsta humör och hatar allt som har med skolan att göra. Så är dock inte fallet! Rapporten var riktigt intressant att skriva och jag lärde mig väldigt mycket, men det var krävande som fan! Som grädde på moset har jag tusen andra inlämningar och prov den här veckan. Tur att det bara är två dagar kvar till lovet. Jag vågar nästan påstå att jag nog aldrig längtat så mycket efter ett lov. Jobbigt, ointressant och rörigt inlägg. Ber om ursäkt för det, men ni får ha lite överseende, sov 2,5 timme natten till idag.

hello

hej! SOm jag skrev tidigare har jag fått låna en dator från skolan nu eftersom min dator är inne på lagning. men den är bra så det är lugnt. Just nu sitter jag och väntar på att mina vänner ska välja som Individuellt val till nästa år. Men jag ska snart gå hem för vi slutade för en halvtimme sedan. Ska hem och ta något att äta och göra lite skolarbete. Senare ikväll bär det av till stallet för US-möte och det blir nog kul. Hehe jag var lite ofokuserad förra mötet men jag ska försöka skärpa mig idag, men det är lite svårt ;) När jag kommer hem ska jag antagligen plugga lite och om jag hinner skriver jag nog ett blogginlägg också.
Juste i morgon har vi arbetstid hela dagen så jag och två kompisar ska sitta och plugga på ett fik. Det kommer bli awsome. Hoppas att ni har haft en bra dag! Helg imorgon ju!

!!!

Hej. Jag har fått låna en ny dator! Hejdå.

Klantig tjej

Hej på er! Förlåt för att jag har varit sämst på att uppdatera! men jag har haft ganska fullt upp så jag har varken hunnit eller orkat blogga.

Idag lyckades jag i alla fall klanta till mig ordentligt... När jag var på väg till skolan lyckades jag halka på en isfläck och göra värsta vurpan så jag lyckades ramla på min dator som låg i väskan. Så otroligt klantigt! Hela skärmen var trasig så jag var tvungen att lämna in den i skolan. Nu måste jag klara mig utan den i några dagar och alla lånedatorer var utlåndade. KUL! Men det värsta av allt är att jag verkligen behöver den nu för jag måste skriva på min rapport som ska vara inne nästa vecka... Åh så dålig timing. Aja tyvärr kan jag inte göra något åt saken nu. Men jag hoppas att dom lagard en snabbt och att jag kan lfå låna en lånedator snart.

Något som var kul den här veckan är att jag red i måndags. Red ju som sagt två gånger och jag red faktiskt Presto båda gångerna. Åh han är så fin. Men första gången gick inte så bra. Jag kände mig väldigt ofokuserad och red inte så bra. men Presto var i alla fall duktig. Som tur var gick det lite bättre den andra lektionen. Han kändes mycket finare och han lyssnade mycket bättre på mina hjälper än vad han gjorde lektionen innan. Men något som gick mindre bra den lektionen var galoppfattningarna. Vio skulle nämligen träna på galoppfattningar innanför spåret och han är så otorligt envis och gör allt för att slippa jobba så han började travla i sidled och hålla på rusa iväg i galoppfattningarna. Men men. Något voi båda måste träna på helt enkelt.

Sen hade jag sett fram emot att rida för Jossan igår, men så blev det inte för vi skulle ha teori. Men det var riktigt lärorikt och intressant! Vi hade en genomgång om hästen gångarter, takten och benförflyttningen. Efter det gick vi igenom utbilndingsskalan som jag aldrig har lärt mig om prata om och det var jätteintressant! Sedan delades vi in io grupper och skulle redovisa om olika rörelser,. Min grupp redovisade om sluta och vi skulle berätta om hur man rider öppna och vilka hjälper som behövs. Men det gick bra. De andra två grupperna pratade om öppna och skänkelvikningar. Så jag tycker att det var en väldigt lärorik och intressant teorilektion. Alltid kul att lära sig något nytt!
Bild på mig och Presto från förra veckan.

Ny vecka=nya tag

God morgon på er! Ny vecka= nya tag! Bara två veckor kvar till det efterlängtade Sportlovet. Känner att mina lärare har föröskt klämma in så mycket plugg det bara går under dom här veckorna. Mindre kul! Men det som är betydligt roligare är att jag ska rida 2 ggr idag! Först ska jag rida igen kl 17.00 i Lindas p4 sen ska jag rida 19.15 i min vanliga grupp. Så det blir nog toppen! Hoppa att nif år en bar start på veckan i alla fall :D puss!

Kom med förslag

Som ni kanske märkt orkar jag inte riktigt med den där listan. Men istället kanske ni vill betsämma vad jag ska skriva om. Så kan jag göra en lista utifrån det? Så ni kan väl lämna en kommentar om vad ni skulle vilja att jag srev om? Blir mycket roligare både för mig och för er.

Sista dagen på veckan

Hejsan alla läsare! Hoppas att ni har jaft en bra helg. Igår var jag som sagt hos Astrid. Henens Syter fyllde år så vi passade på att leka DJs och spela den musiken som vi tyckte att de skulle dansa till. Fast det var inte så många som dansade tyvärr... Men vi var i alla fall grymma och det vara jättekul haha. Vi åt pizza och godis och sånt för att vi är såå nyttiga. Sen tittade vi på Ecplipse och sådäär. Jag sov över hos henne, så imorse gick vi tillsammans till stallet, men det var nästan omöjligt att ta sig dit. Det var ju massa snö överallt men vi lyckades tillslut. Sedan var jag vikarie för Johannas hästis och det gick brabra, gulliga barn det där. Sen skyndade jag mig hem för att duscha och byta om. Skulel in til stan för att möta Matilda. Vi skulle nämligen sitta och råplugga matte inför vårt matteprov som är på tisdag. Det gick faktiskt väldigt bra att plugga. Kan det mesta ganska bra nu. Men ska gå på extramatten imorn bitti i alla fall. Kom hem för aknske en timme sen och jag ska egna resten av kvällen åt att ta en springtur, göra klart min bilduppgift och skirva en frågeställning till mitt historia/svenska arbete. Juste jag ska titta på ponnyakuten så klart! Så får se ifall jag skriver något mer ikväll. Annars får ni ha det så bra!
Syskonkärlek <3

Mot Astrid

Hej! Kom hem från stallet för ett tag sedan och det gick riktigt bra at jobba. Inget som gick snett som tur var. Nu har jag precis taget en dusch och ska göra mig i ordning och så. Känner att jag måste lägga på ett kol för jag ska ta en tunnelbaka som går om 25 min. Ska nämligen hem till Astrid! Men nu ska jag sluta skriva och börja göra mig iordning istället. HA det så bra puss!

God morgon på er!

God morgon! Vaknade halv 9 pigg och glad av att solen lös in genom mitt fönster. Riktigt mysigt! Skönt att te slutat snöa i alla fall! Hade egentligen planerat att gå ut och springa nu på morgonen, men det var lite kallt så jag skippade det. Jag blev jättesugen på Scones istället så jag ställde mig och bakade det. Riktigt gott om jag får säga det själv. Mne jag funderar på ifall jag ska ta en långpromenad i det fina vädret för jag behöver inte åka fören om 1.5 timme. Ska nog ta coh göra det! Hoppas att ni får en bra lördag! Puss
Tänk att det var höst för ca 4 månader sedan :O

Fredag kväll

God kväll på er! Hoppas att ni har haft en bra vecka trots att den väldigt kaosartad dagen som varit. Många som inte kunde ta sig till skolan o.s.v. Men men jag lyckades i alla fall ta mig till Erikdals badet i tid. Det var riktigt Skönt att börja dagen med lite träning. De som missade livräddningen förra året skulle göra det idag och vi andra vi simma eller vara i äventyrsdelen. Jag passade i alla fall på att simma lite, men jag ahnn inte simma så lång för vi skulle gåt idigare för att hinna till nästa lektion. Men jag simmade i alla fall 800 meter, alltid något. Sen efter simningen skyndade vi oss jättemycket tillbaka till skolan för att hinna i tid till nästa lektion. mne vad tror ni händer när vi kommer fram? Jo lektionen är inställd... Inte så mycket att göra åt saken. Vi slutade 14.10 och dte tog ett bra tag att komma hem igen. Åkte direkt hem till Johanna och hjade det mysigt. Kom i alla fall precis hem från henne, tänkte ta det lite lugnt hemma för en gångs skull. Nu ska jag nog göra lite popcorn och krypa ner i min säng och titta på någon mysig film. Är jättesugen på att se min favorit "The Holiday" men vi får se helt enkelt!

Juste jag har gjort världens planer inför imorgon bitti och tänkte dela med mig av dem till er. Tänke gå upp ganska tidigt sen ska jag ut och springa (om dte inte är snöstorm), sen ska jag baka scones för att det är så gott och mysigt att äta! Sen ska jag iväg till stallet och jobba. Hoppas att bussen går, annars får jag gå till stallet. Sen har jag inga planer för kvällen faktiskt. Vad ska ni göra?



Jättefin bild på mig och Johanna!

Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.


Dagens ridpass

Kom hem från stallet för 1,5 timme sen ungefär. Jag trodde att jag skulle få rida Montana igen men så blev det inte utan jag fick rida fina Presto istället. Fast det var inget att hänga läpp över. Det vara ndra gången jag red honom och jag tycker att han är väldugt trevlig att rida. Trots att jag har lite problem med att sitta ner ordentlig i traven haha. Under dagens lektion tränade vi mycket på övergångar  och det var riktigt kul. Jag tycker att man får mer koll på hästen när man hela tiden gör olika övetgångar. Presto var jätte duktig idag och jag tycker att det gick bättre än förra gången jag red honom. Det kändes som att han gick i en mer stadig form och att han var mycket jämnare idag. Sofi fotade i alla fall , men jag har bara fått två bilder än så länge som jag kan bjuda på. Min dator stänges av så överföringen avbröts... Men hon kan ju alltid skicka dom någon anna dag.
Haha snygg sits... ;)

Första dagen på en ny vecka

Godmorgon! Jag börjar inte fören 10.40 idag så jag hinner skriva ett litet inlägg innan jag börjar. Idag ska jag ju som sagt till skolan och slutar ca 15.50 tror jag. sen måste jag skynda mig hem så att jag hinner hämta mina ridgrejer och byta om innan jag åker till stallet. Ska ha mockarundan med Sofi och vi är asgrymma så det går riktigt fort. Sen ska jag ju riiida! Åhh jag är såå sugen! Känns som att jag inte ridit på en hel evighet. Men men sen ska Sofi fota mig när jag rider och jag ska fota henne sen när hon rider. Så det kommer kanske upp lite bilder senare idag. Men jag hoppas att ni får en riktigt bra start på veckan!
Finafina Grayson ♥

Dag 13 – Mitt drömbröllop.

Enda sedan jag var liten har jag drömt om ett riktigt prinsessbröllop. En stor vit dröm liksom. Är det någon som har sett  Brooks bröllop i One tree hill? Det är så otorligt fint och något i de stilen skulle jag vilja ha. Det skulle vara mitt absoluta drömbröllop. Det är ju som sagt en dröm och det är aldrig fel att drömma right?
Världens finaste par :')

Planering v.6

Måndag: Skoola, sen jobb med Sofi och ridning :D
Tisdag: Skola, Hästis och Ridning.
Onsdag: Skola och Träffa Naima. ( Novellen klar)
Torsdag: Skola och US-möte.
Fredag: Skola oc inga planer inför kvällen ännu.
Lördag: Jobba. Inga planer inför kvällen.
Söndag: Jobba istället för Johanna, inga planer inför helgen ännu.

Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.

Lite rolig bild, men man ser byggnaderna i bakgrunde. Det är skogslottens ridläger. Det bästa ridlägret jag varit på!

:D

Nu är det så att jag har skapat en ny blogg tillsammans med Sofi Qvarsell. http.sofiosara.blogg.se heter den. Ni kan ju gärna titta in fiall ni har lust!

Söndag

Helluu. Har ni haft en bra dag? Det har i alla fall jag haft. Började ju som sagt dagen med att åka till Hööks för att köpa en dunväst, men smart som jag är kollade jag inte öppettidern innan vi åkte så vi kom dit en halvtimme innan butiken öppnade. Så jag och pappa gick och kollade lite på Ikea för att fördriva tiden. Sedan köpte jag min väst, fast det blev i brun istället för svart. Men det får gå bra det med för den fanns inte i svart. Sedan var jag bara hemma en snabbis innan jag åkte till farsta för att avra barnvakt åt en liten kille som heter Josef. Åh världens gulligaste unge! Vi var ute och åkte pulka jättelänge haha. Jag kom i alla fall hem för ett tag sedan och jag är helt slut. Ska försöka gå och lägg mig tidigt ikväll så att jag blir pigg och utvilad tills imorn. Men innan jag går och lägger mig ska jag hinna med och ta en lång Powerwalk och sne ska jag hinna plugga lite också. Vi kanske hörs sen! Puss.

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

Oj, det finns så otorligt mycket jag ororar mig för hela tiden! Men något som jag alltid har oroat mig för och nog alltid komemr fortsätta med är att oroa mig för att det ska hända något hemskt med min familj elelr med mina vänner. Jag skulle så så fruktansvärt dåligt samvete om det hände något med min famlij även om det inte var mitt fel. Usch jagd römmer ofta mardrömmar om att det händer fruktansärda saker med de som står mig nära. Brukar ofatst sluta med att jag vaknar med en kudde som är helt blöt... Men de betyder så otroligt mycket för mig och jag vet inte vad jag skulle ta mig till ifall något skulle hända usch. Åh jag tittade på Sofias Änglar som går på kanal 5 för några dagar sedan och jag klarade nästan inte av titta på det för det var så otroligt hemskt. Det var en en man som var gift och hade två barn och han hade fått en hjärntumör som inte gick att bota. Han visste att han skulle dö inom en snart framtid och ahn hade bara några enstaka år kvar att leva med sin familj. Medans jag såg det programmet så satt jag och tänkte på om jag ens skulle klara av något sånt. Livet är så fruntansvärt orättvist...

Tough lover

hej på er! Haha känner att jag är vaken ovanligt för att vara helg. Men det är ganska skönt att inte sova bort hela dagen. Igår var jag som sagt och såg Burlesque och den var så otroligt bra! Åh Christina Aguilera är så otroligt snygg och har en sån otrolig röst! Tänk om man var som henne liksom. Just nu sittre jag faktiskt och lyssnar på låtarna från filmen hehe. Efter filmen så sov Astrid hos mig och vi tänkte somna ganska tidigt men det gick inte så bra. 

Men Astrid åkte hem ganska tidigt nu på morgonen för hon mådde inte så bra och det är därför jag är vaken så tidigt. Hoppas att du mår bättre snart Astrid! Men idag ska jag först åka till Hööks med pappa och köpa en dunväst och lite smågrejer. Sen efter det skulle jag egentligen gått på Clinicen i stallet och ajg hade jättegärna velat gå på den. Men jag ska vara barnvakt åt en liten pojke istället. Det blir nog också kul! Hoppas att alla andra som ska dit får lär sig mycket och får det trevligt! :D

Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

Som ni ser består dagens outfit av mjukisar och en enkelt baströja. Snyggt va? ;) ( glömde publicera i fredags)

Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.

Jag har svårt att välja ut en bästavän, för jag har flera väldigt nära vänner.
Men fina Johanna är en av mina bästa vänner ♥

Dumma glosor

Hej hopp! JAg bliiiir gaaalen! Jag får inte in alla 75 glosor i huvudet, de vill liksom inte stanna kvar där inne... Det kommer gå sååå bra på provet imorn. Känner det på mig alltså. Det var ungefär allt jag ville säga. Hejdå!


En oerhört fin ponny

Nu ska jag genetligen råplugga har ju engelskaprov imorn...  Men jag tänkte bara ladda upp en bild från gårdagens ridpasset på Pirat. Tack för bilden Anna! ♥
Världen finaste Pirat! Så himla fin ponny det där♥

I skolan.

Sitter i skolan coh ska egentligen skriva på min novell. Men jag har fastnat lite och vet inte riktigt vad jag ska skriva för tillfället så jag tänkte passa på att uppdatera lite i bloggen istället. Idag slutar jag runt halv 4 och jag ska antagligen nmöta upp Naima för en fika. Sen måste jag köpa lite grejer också. Skuelle behöva köpa två långärmade tröjor som jag kan rida i sen ska jag titta på lite andra saker inne på hm också. Så vi får se va jag får med mig hem. Sedan skulle jag vilja åka till Lyckås eller Hööks och titta på ett par nya ridbyxor och en dunväst, men det får vänta. Men jag ska nog försöka komma iväg i helgen om pappa kan köra mig dit.
Kanske den här om den finns i svart? Från hööks egna märke?
Åh den är så snygg! Skulle inte tacka nej till den kan jag säga! Från HV Polo


Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Gud jag har massor av dåliga vanor. Men en av dem är att jag aldrig äter frukost innan jag ska till skolan. Något jag ska försöka börja med nu. Ska man prestera bra måste man få en bra start på dagen. Ämnesomsättningen kommer igång fortare om man äter frukost faktiskt. Tänk på det ni!

Hemma igen

Kom precis hem från stallet. Det visade sig att jag skulle rida Pirat precis som jag trodde. Åh fina ponny. Det gick mycket bättre den här gången och jag är faktiskt riktigt nöjd. Han är så sjukt fin åh jag ville liksom inte sluta rida. Vi övade mycket på övergångar och jag fick träna på min sits haha. Men jag kände en betydligs killnad från när jag satt som jag brukar och när jag satt så som jossan sa att jag skulle sitta. Men jag är i vilket fall nöjd med lektionen, men det kan ju alltid gå bättre. Men jag hoppas på att jag får honom nästa vecka också!

Nu ska jag gå och duscha sen ska jag ta och plugga lite Engelska inför porvet på torsdag. Känner att det verkligen behövs eftersom jag nästan inte komemr ihåg några ord alls :S Men det SKA gå bra på torsdag! God natt på er så hörs vi imorn!
Bild från förra terminen :)

Veckoplanering.

Måndag: Skola, Skridskoåkning, ridning + plugg på kvällen
Tisdag: Skola, ergonomiinlämning, ridning, mockarundan med Astrid + plugga till engelskaprovet.
Onsdag: Skola till 16, ev. träffa Naima + Se till att jag kan allting till Engelskaprovet.
Torsdag: SKola till 14, engelskaprov och passa Alexander på kvällen.
Fredag: Skola till ca 16, inget mer planerat.
Lördag: Jobba istället för Johanna på eftermiddagen och träffa MAthilda och Astrid på kvällen.
Söndag: Pluggdag!

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Fick jag 1 miljon skulle jag antagligen resa en hel del, shoppa, ge en del till min familj, skänka pengar till välgörenhet och spara spara spara. Haha men som att det någonsin skulle hända ;)
Bjuder på en vacker bild :D

Tisdag

God morgon på er! Det är skönt att det är tisdag idag för jag tycker om tisdagar. Först är det en kort skoldag sen är det ridning på kvällen. Är rikigt taggad faktiskt! Fick tillbaka suget efter att jag ridit Montana igår:) Men jag tror att jag komemr få Pirat igen och det blir nog kul. Hoppas att han har lugnat ner sig lite så att han inte studsar omkring lika mycket som han gjorde förra veckan. Men jag tycker om att rida Pirat, så det blir spännande. Han är så himla fin!
Nu ska jag snart åka till skolan och ha "elevmöte" som första lektion. Vi hörs kanske ikväll. Hoppas att alla där ute får en bra Tisdag och kom ihåg att en positiv inställning kan göra väldigt mycket! :)

RSS 2.0