Fina dagar

Sommaren är i full gång och jag förösker njuta av varje litet ögonblick. Imorgon blir min sista dag på mitt sommarjobb. Dessa tre veckor har varit helt fantastiska och jag skulle utan tvekan kunna jobba tre veckor till. Det har gått så sjukt snabbt och jag antar att uttrycket "tiden går fort när man har roligt" faktiskt stämmer fullt ut. Lämnar jobbet med blandade känslor. Många erfarenheter rikare, nya bekantskaper och nya intryck. Men vem vet, kanske kommer jag tillbaka en dag? Istället för att sitta här och sörja över min sista dag kanske jag istället borde glädjas över tiden jag fått. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, eller hur jag ska uttrycka mig. Blandade känslor inför morgondagen. Helt klart.

Någon dag sen.

 


Midsommar


Fina ting

Hejsan hejsan. Allt bra med er näst intill obefitliga bloggläsare?

Jag mår bra.Som vanligt. Det är sommar och det känns som att denna sommar komer bli den bästa på länge! Just nu ska jag jobba i två veckor till, sedan väntar en tripp till Italien, därefter en resa till Grekland, resa till göteborg, ridläger och kanske en tripp till Way out west? Sedan ska jag klämma in massa häng med vänner. Det kommer bli awsome!

Vill att allting ska bli bra. Att allting blir bra över en natt. Att vakna upp och inse att alla problem är som bortblåsta vore guld. Tyvärr lever jag inte i någon sagovärld så det kommer aldrig hända, men att drömma är aldrig fel. Ni är bäst okej?

Nu skulle jag vilja sitta och lyssna på Maggio hela natten, men det går inte om jag ska orka upp imorgon bitti. Jobbet kallar. Maggio är fin. Det är natten också. Och dagen med för den delen. Att gå i Gamla Stan i regn är också fint förresten. Fina saker är bra. Det är saker som gör livet lite bättre. Kanske borde sova?
Man kanske kan kalla det glädje?

Fairytale

Varje saga har alltid ett slut och jag är rädd för sista kapilet redan är skrivet i vår...

Resten av ditt liv


Snälla bli min

Godkväll kära vänner. Sitter och chillar så här på kvällskvisten hehehe. nej men jag är helt slut i hela kroppen så jag orkar nästan inte med att skirva det här inlägget. Fast det är ganska skönt att vara så här trött och jag är inte ett dugg rastlös heller! Scooore! Tänkte att ni ville veta osv! Nej men jag känner att det här inlägget är på väg att spåra (om det nu inte redan gjort det) så jag avrundar här. Nejnejnejnejnej nu börjar det krypa i benen. Rastlöshet är är en jobbig lek. Bye

Prinsen ♥

Åh Armani var så duktig! Verkligen kanon fin! Är så stolt över honom hehe. Nej man han skötte sig utmärkt både i dressyren och hoppningen. Vissa moment i dressyren kunde gått bättre i , men misstagen var helt tack vare mig. Några slarvfel, men jag är supernöjd över min prins. Tycker att domaren Marie brydolf alltid har bra tips att komma med och det fick jag även idag. Ska ta med mig hennes tips och råd och göra det bättre nästa gång. Hoppningen gick också bra. Han skötte sig superbra inne på banan trots att det var så sjukt varmt. Förstår inte hur han orkade hålla kvar sin energi. Det var två språng som han hoppade lite stort så jag kom lite ur balans, men bortsett från det kändes det bra. Duktig horsie! Juste jag ligger 2a inför terrängen nu. så vi får se hur det går på lördag då, men vad som helst kan hända där uppe hehe.
Tror inte att det var någon som fotade så jag bjuder på en oldie. Finisen.  ♥

Lyckan kommer, lyckan går


Du är fin

Taggar inför km-fälttävlan med finafina Armani. Hoppa så det bästa! Ni får gärna hålla tummarna för mig!:)

Dom som försvann


Rastlös tjej

Vad är du räddast för just nu: Att allting ska gå utför. 
Vad är värsta du vet: Har svårt att sätta ord på det värsta jag vet, men jag har svårt för falska människor.
Nämn någon som gjorde dig glad igår: promenad
Vad gjorde du kl 08 imorse: Var påväg till skolan skulle jag tro
Vad gjorde du för 15 min sedan: Minns ej, inget viktigt.
Det sista du sa högt: Pratade med Björn
Det senaste någon sa till dig: Minns inte vad det sista jag sa var?
Vad har du druckit idag: Vatten, cola, juice, mjölk.
Vad var det senaste du åt: Äpple
Vad var det senaste du köpte: Biobiljett
Vad är det för färg på din ytterdörr: Vit
Vad är det för väder hos dig nu: det är mörkt
Godaste glassmaken: Hallon eller citronsorbet.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej inte kärlek, förälskelse kanske?
Sover du tungt: Ibland.
Drömmer du mardrömmar: Det händer
Trivs du med ditt jobb: Det gör jag
Favoritklädsel: haha
Favoritlåt just nu: Veronica Maggio - Snälla bli min har gått på repeat ett antal gånger.
Vad ser du om du tittar till höger: Tv, fönster osv
Vad gör dig glad just nu: Mina vänner
Vad ska du göra härnäst: Föröska sova. Slarvar så
Höger eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: glad
Favoritgodis: tycker om en del
Kläder just nu: Klänning och nylonisar 
Sommarplaner: Italien, jobb osvosvosv
Hur många kuddar sover du med: två
Spelar du något instrument: nope
Morgon eller nattmänniska: Beror på. Förmodligen morgonmänniska
Vad är viktigast för dig: Familj & Vänner
Är du kittlig: he he he
Snarkar du: Tror inte det
Stjärntecken: Skytt
Äckligaste insekten: Spindlar
Längtar du mest efter just nu: En mycket fin person 
Lyssnar du på just nu: Snälla bli min

Satan i gatan

Kom precis hem från ett biobesök med fina Mathilda. Det fick bli nya Pirates filmen och jag kan inte förstå hur den kunde få så dålig kritik?! Alltså den var ju bra! Åh Mathilda, en månad kvar nu! Längtar så mycket!

Åh det är juni nu, alltså det är officiellt sommar nu! Galet vad fort allting har gått. Särskilt tvåan, tiden har bara runnit iväg. Konstigt det där med tiden, ibland känns det som att den står stilla och ibland går det alldeles för snabbt. Men något som glädjer mig är att jag tar studenten om ett år! ETT ÅR! Riktigt galet! Lite läskigt också, men vad ska hända? Jag blir friii som en fågel! Jag har gått och varit lite orolig över studenten, elelr inte studenten i sig utan för tiden efteråt. Hur det ska bli emd allting och vad som sak hända med mitt liv liksom. Men idag betsämnd ejag mig för att jag ska ut och resa. Jag måste och åh vad jag vill! Jag ska upptäcka världen för fan! Jag vill resa till ställen jag aldrig skulle drömma om, upptäcka nya ställen stora som små, lära känna nya människor, vandra, gå vilse och bara känna mig fri. Åh jag är så nyfiken!
Jaa tiden rinner iväg som sagt... :)

1 juni

Sitter och skirve rpå min sista inlämning. Den handlar om Kinas global utveckling, sjukt intressant men jag är lite otaggad. Men det är som sagt min sista riktigta inlämning så jag får hålla ut. Den ska vara inlämnad senast klockan 5 så det fixar jag. Tagga tagga tagga. Juste har ju faktiskt ett minilov att se fram emot också. Kristihimmelsfärd kombinerat med Sveriges nationdag (vad firar vi?). Riktigt välbehövligt!

Ikväll ska jag träffa en vän och vi får se vad vi hittar på. Något att se fram emot helt enkelt. Men nu måste jag ta itu med globalkunskapen.
Bara för att den här tjejen är grym! 4 dagar kvar...

Aldrig mer matte!

G i matte b!!!!!!! Det förgyllde mitt liv! Tack Arthur, men jag var så inte värd det! Sann lycka!

RSS 2.0