Take a smile.


Jag säger hej, vilken underbar dag det är...

Bra saker med denna onsdag: Det var fint jättefint väder. Solen värmde. Fick en trevlig pratstund med en främling på tunnelbanan. Jag fick reda på att det räknas som vår nu eftersom det har varit plusgrader i en vecka i sträck. Fick tillbaka min novell och det gick helt okej. Har tittat på "Harry Potter och hemligheternas kammare" med Alexander. Sedan lyckades jag till och med baka en välsmakande kladdkaka som pricken över i:et.

Mindre bra saker med denna onsdag: Vaknade upp med världens halsont och täppt näsa (får inte bli sjuk igen). Världens huvudvärk gjorde att jag inte kunde koncentrera mig lika bra under Globalkunskapslektionerna som jag egentligen hade velat. Sedan lyckades jag inte ta några fina foton till mitt skolarbete.

Erotiska Emma

(hahahahhahahahahhahahaha)

Misslyckad kladdkaka

Jag skulle inte påstå att Varken bakning eller matlagning är min starka, det tror jag inte att någon som känenr mig skulle göra heller tyvärr. Helt seriöst, vem misslyckas med en kladdkaka trots att man följt receptet till punkt och pricka? Kanske dags att glömma drömmen om att en dag bli kock... Hahaha tur att det inte är min största dröm här i livet då. Men det känns ju ganska viktigt att kunna laga mat, eller vad säger ni?
Såhär ledsen blir jag när jag misslyckas...

Det fina med våren

Det finns mycket åh så mycket som jag tycker om med våren. Men något av det bästa med våren är att alla människor man möter kommer ut ur sitt trista vinterskal. Människor börjar så smått leva igen och gör detta med ett litet leende på läpparna. Att enbart tanken på att det går mot ljusare tider har en sådan positiv inverkan på så många människor. Våren är som en slags pånyttfödelse, som en ny start på livet. Det är just därför jag tycker om våren så pass våren eftersom man ser en sådan tydlig kontrast mellan människors humör vintertid och under våren. Att en ny årstid kan göra så oerhört mycket.

Happyland

Hej. Idag mår jag bra och jag är så otroligt glad! Är bara tpl (taggad på livet hahaha) helt enkelt.

RSS 2.0