Alltid lika snygg!

HEhehehe jag borde egentligen plugga nu... men det går inte så bra heheheh. Det är betydligt roligare att titta på gamla bilder som föreställer mig själv så jag tänkte att ni kunde få titta på några :) HAHAHAHAHAAH och ja det är okej att skratta

HAHAHAHAHAHAHAAHAH SNUGG CHEY
...
KAn tillägga att fotot är taget i Italien! Varför så mycket kläder??
Fokuserad till tusen?
Känner att jag är riktigt stolt över mitt förflutna! Särskilt över mitt snygga utseende... :D

Fullt upp...

Hej! Har haft fullt upp med skolan under dom senaste dagarna så jag har inte orkat eller hunnit lägga ner någon tid på bloggen. Igår hade vi i alla fall Historiaprovet som jag har gått och oroat mig för ett tag men det gick trots allt bättre än förväntat! Juste jag fyllde år igår också och då fick jag bl.a. en ny Htc mobil som jag hade önskat mig. Hehe jag har lite svårt att förstå mig på den men den verkar as bra!
Htc Wildfire :)

Gamla minnen

Bilder som väcker gamla minnen till liv...











Duktig ponny

Hej. Nu är jag hemma efter en väldigt lång dag i stallet! Armani var super duktig inne på banan, men jag kunde ridit bättre. Alla som var med var super duktigaoch ett stort grattis vill jag ge till Astrid som vann KM på ponny!:D Det var i vilket fall en riktigt rolig dag även fast jag var sjuktligt nervös under större delen av dagen hehe.
Haha bilden har inget med inlägget att göra men det är jag och Rebecka :)

Nervös

Godmorgon världen! Vaknade för ca en timme sen och försökte somna om, men det gick inge vidare. Jag känner redan nu att jag håller på att bli jättenervös inför i eftermiddag då jag ska tävla. Det är alltid så när jag ska tävla för jag kan inte riktigt hålla nerverna i schack. Innnan jag startar är jag alltid jättenervös och får ont i magen och mår illa men samtidigt tycker jag att det ska bli jättekul. Men grejen är att när jag väl är inne på banan så släpper nervositeten och det är bara det roliga som är kvar! Men jag får tänka på att jag ska rida Armani som är sjukt duktig, så för mig gäller det bara att rida så bra jag kan och se vart det leder :)
Väldigt suddig bild men det är Armani jag rider :)

Shoes

Om jag hade massor av pengar skulle jag köpa dessa tre par underbara skor! Ett par av dem ska jag ha! Ja det ska jag minsann!

Det fina med hösten

Hallå bloggen! Kom hem från bion för ett tag sedan och jag gick direkt och tvättade bort sminket. Vi skulle egentligen sett Himlen är oskyldigt blå men vi hann inte i tid till den så vi såg Due Date istället. Men det gjorde ingenting för den var riktigt underhållande haha. Mne jag och Sofie hade väldigt trevligt i varje fall! Det var skönt att kunna prata ut om en del saker med henne :)

Nu försöker jag tagga till inför KM-finalen imorgon :P Åh jag vill verkligen att det skg bra, men jag blir alltid så otroligt nervös... Jaja vi får se hur det går imorgon helt enkelt :)
Det fina med hösten

Himlen är oskyldigt blå

Hej! Jag sitter och väntar på att Sofie ska smsa och säga att hon är på t-banan för vi ska på bio nämligen. Vi ska sa Himlen är oskyldigt blå. Den verkar väldigt bra så jag hoppas att den lever upp till mina förväntningar! Men vi kanske hörs senare ikväll! Hoppas att alla får en riktigt bra fredagskväll! Juste Emma jag tänker på dig! ;)

Jag just nu ;)

Kärlek


Världens finaste ponny! Åh vad jag saknar dig <3

How to save a life

Hola! Det var en ganska chill dag i skolan wohoo. Vi hade bara två lektioner och vi fick båda lektionerna till att plugga till historiaprovet som vi har nästan vecka. Men jag kommer behöva plugga mycket mer för jag kan inte så mycket ännu. Skulle egentligen behöva plugga hela helgen, men det går inte haha för jag är faktiskt upptagen hela helgen. Imorgon ska jag på bio med en kompis, på lördag ska jag tävla Km-finalen i dressyr och på söndag ska jaag jobba. Men det löser sig nog. Eller?

Som jag sa tidigare så ska jag passa Alexander ikväll så jag ska börja laga mat till honom snart. Men just nu sitter han och spelar PS, så jag passade på att sätta mig vid datorn.


Valborg 2010, känns som att det var typ 1 vecka sen. Helt sjukt vad tiden går fort!

Skor <3

JAG VILL HA! SNyggaste skorna jag sett :O

Rätt att erbjuda patienter dödshjälp?

Hej hej hej hej! Idag är jag glad för det är bara en kort dag denna torsdag! Vi har egentligen filosofi första lektionen men vi har arbetstid så jag tänkte jobba med uppgiften hemma. Det är för övrigt en vädligt intressant uppgift så jag känner mig faktiskt taggad över att få börja med den. Vi ska skriva om ett moraliskt eller etiskt dilemma och jag ska skriva om ifall det är rätt eller fel att erbjuda patienter dödshjälp. Ett svårt men riktigt intressant ämne så det ska bli kul att se hur slutresultatet blir. Efter skolan ska jag åka och hämta min lillebror i hans skola och sen ska jag passa honom hela kvällen. Så vi får se vad vi hittar på. Sedan har jag missat två Paradise hotel avsnitt så dom måste jag se ikväll hehe. Jag måste ju veta vad som händer huset. Men nu ska jag börja med min intressanta filosofi uppgift och det svåra är ju att komma igång så det är nog bäst att jag börjar nu! Hej då :)

Jag och min fina Lillebror Alexander :)

Onsdag

Det är något med onsdagar som jag verkligen inte tycker om. För det första går jag i skolan från 10 till 17, sedan är det mitten av veckan när allting är som segast och utöver det är det otroligt kallt ute. Inga bra förutsättningar för en perfekt dag om man säger så. Men den slutade bra trots allt med US-möte i stallet, trots att jag var lite övertrött.
Något positivt som jag kan nämna är att vi inte hade särksilt mycket i skolan den här veckan! Woho tummen upp för det! Men man kan inte riktigt säga samma sak som nästa vecka tyvärr... Vi har bl.a. ett stort historiaprov på min födelsedag. KUL!
Men men nu ska jag inte vara så negativ och klaga över allting, men den här årstiden gör att jag automatiskt blir på sämre humör tyvärr.
Nu ska jag kolla lite saker på datorn ochs en ska jag nog lägga mig :) Jag kan ju säga hej då ifall det nu är någon som läser min blogg haha antagligen inte men ändå. Så hej då! :)
Riktigt snygga tjejer!

Ta vara på det ni har


Ta vara på era vänner för det är något av det finaste ni någonsin kan få. Mina vänner betyder så otroligt mycket för mig och jag är så lyckligt lottad som har så fina vänner. Från och med nu lovar jag mig själv att jag ska bli bättre på att visa hur mycket dom byter för mig.




Fina fina vänner <3

Seg dag

Jag brukar gilla tisdagar i vanliga fall, men den här dagen var sjukt seg. Trots att jag bara hade 2 lektioner men jag var tvungen att stanna kvar 2 timmar efter att jag egentligen hade slutat p.g.a att jag skulle ha utvecklingsamtal. Det gick bra som tur var! Sedan bar det av till stallet för att jobba och rida. Inte kul när man känner allmänt opeppad eftersom jag inte vill att det ska gå ut över barnen jag jobbar med, men det funkade bra ändå som tur var. Ridningen gick i alla fall hyffsat trots mitt dåliga humör, så det var ju bra. Annars har jag inet så mcyket mer att säga.
Nu ska jag nog lägga mig i sängen och läsa en Engelsk roman som vi ska läsa på Engelskan. Jag. Orkar. Inte. Bye.

Måndag

Hej bloggen och alla tusentals läsare! Som ni ser har jag fått upp en snygg design som min vän Emma Karke har gjort! Så nu blir det nog lite mer motiverad till att blogga. Usch vad jag avskyr såna här mörka och regniga dagar för det påverkar mitt humör så otroligt mycket. Det kändes inte så kul att gå iväg till skolan i förmiddags för att ha en lektion... Efter skolan fick jag stressa direkt till stallet för att jobba och efter det red jag lektion på Flugan som tyckte att det var roligt att leka plockepinn med hindrena istället för att ordentligt över dom. Men han var gullig ändå.
Nu ska jag väl fixa mig och gå och lägga mig ett tag.

14/11-10

Tja! Jag vet inte riktigt hur jag ska börja eller vad jag ska skriva. Men jag, som mång andra vill ha en blogg där jag kan skriva av mig om mina tankar och känslor men även om min vardag. Ärligt talat vet jag inte om jag kommer skriva särskilt regelbundet eller om jag bara kommer skriva då och då. Men jag ska ge det en chans och se vart det leder.
/Sara

RSS 2.0