Ett inlägg som enbart är menat för mig

Just i detta nu är jag så fruktansvärt lycklig. Känns nästan dumt, lite elakt, vem kan få så mycket på en och samma gång? Känns på riktigt för bra för att vara sant, när kommer detta eviga men...?
 
I fredags var jag och en av mina finaste vänner och kollade på en lägenhet, världens finaste trea. Det råkar vara så att denna trea kommer vara vår i ett år framöver. Hur sjukt? Så fruktansvärt lycklig och kan inte för allt i världen förstå att vi lyckats med detta. Så fantastiskt. VI SKA FLYTTAAAAAA.
 
mina känslor går i går så himla mycket upp och ner just nu. Har träffat en pojke som är så fruktansvärt fin. När vi umgås är allting så himla fint och jag vill inte att det ska sluta. Kan inte sätta en etikett på vad det är för slags relation, men egentligen spelar det ingen roll. Just nu vet jag bara att jag njuter av att få vara med honom och hur det än utvecklar sig, eller om det över huvud taget händer har jag faktiskt fått vara så lycklig. Idag var den gråaste dagen på länge. Vaknade upp tätt intill honom och tittade ut genom fönstret, grått grått dis. Att ligga kvar i sängen och mysa var liksom det enda rätta just där och då. Att ligga och lyssna på när han spelar gitarr och sjunger är typ det finaste som finns. Vill liksom inte att han ska sluta. Snälla kom ihåg att hur det än utvecklar sig efter detta eller om detta, vad det nu är slutar imorgon, så snälla kom ihåg att det var så fint. Och det var så värt det. sluta älta och börja leva.
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0