Bruden som skrattar i sömnen


Fint och så

Saknar semesteräventyr. Mys på stranden. Blir varm i magen av att tänka på schweizaren. Herregud vad jag saknar det. Och jag saknar E. Mycket mycket mycket. Tur att minnen inte försvinner... tack för allt ♥

please don't leave me


Jag saknar dig

Jag saknar dig. Jag saknar dig. Jag saknar dig. Jag saknar dig. Jag saknar dig. Jag saknar dig. Jag saknar dig. Jag saknar dig. Jag saknar dig. Jag saknar dig. Jag saknar dig. Jag saknar dig. Jag saknar dig. Jag saknar dig. Jag saknar dig. Jag saknar dig. Jag saknar dig. Jag saknar dig. Jag saknar dig. Jag saknar dig. Jag saknar dig. Jag saknar dig. Jag saknar dig. Jag saknar dig. Jag saknar dig tusen gånger om.

Hade det varit lättare om du varit här nu? Snälla, jag vill bara få tillbaka min livsgnista. Jag orkar inte mer. Hjälp mig orka.



Hahahaha


hahahahaha ful bild! Saknar dig... ring mig. puss hej

När man egentligen borde städa...









HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAH! Snälla skratta lite med mig. HAHAHAHAHAHHA

HEJ



Dom som försvann

Det här med att tiden läker alla sår är bullshit. Det blir lättare med tiden, det har jag upplevt själv. Nu har det gått 2 år sedan I försvann och det är lättare att tänka på det nu. Det gör ont, ont som fan. Men jag vet att det har hänt och det är ingenting jag kan göra ogjort. Tiden läker inte alla sår, jag vet att det alltid kommer finnas ärr kvar. Ärr som får mig att komma ihåg, både på gott och ont. Du var ju så liten. Vi hade planerat hela vår framtid. Allting. Rädslan för att minnena skulle blekna var stark. Men jag har lärt mig att minnena inte bleks, dom blir snarare starkare med tiden. och jag vet att jag kommer klara det här, även om det inte känns så ibland. Du var så fin, och jag tänker på dig så ofta. Tänker och funderar. Vad hände sen?


Fyfan. Vill inte tänka. 5 månder. Nej. Vill inte. Svårt, jobbigt och hemskt.
Oj vad jag kommer sakna dig finaste du.
Jag älskar dig ♥

Nu kan du få MIG så lätt


Lättnad

Oj vilken lättnad. Konstigt att säga det, men det känns som att något väldigt tungt har lättat från mina axlar. Oj vad skönt. Nu kör vi. Det här ska gå. Det kommer gå.
tack för den fina stunden i dag ♥

Livet enligt Trekant


.

Vill, men vill ändå inte. Avskyr att vela. Kan inte betstämma mig. Vad är det för fel på mig? Ge dig!

The pretty liars ♥



Stor och liten


RSS 2.0