Spinning

Ligger helt utslagen i sängen. Alldeles matt efter mitt första spinningpass någonsin. Det var en härlig upplevelse måste jag säga. Jobbigt, men samtidigt så fruktansvärt kul. Bästa av allt är att man behöver så mycket fokus. Min hjärna klarar inte av att tänka på annat samtidigt. Skönt. En paus från verkligheten skulle man kunna säga. Nu fortsätten väntan väntan på att popaganda ska ta slut så att jag kan möta upp Aminda vid 60. Niceprice.


Det var lycka





The Time

En försvann för alltid, en åker för en lång lång tid och en kom precis hem efter en riktigt lång tid. Vad är det med tiden? Vad är det för fel. Kunde ingen lånat oss lite mer tid? Eller var det någon annan som behövde den mer? Knappast. Tiden är oberäknelig. Man kan inte låna tid, man kan inte stoppa tiden och man kan tydligen inte få tillbaka förlorad tid. Varför är det så? Kunde vi inte fått lite lite mer tid bara? Alla som hade tid över kunde lånat ut den. Alla har tidsrester, och dom kunde du fått. Jag drömmer om tid, drömmer om tid som går till spillo och jag drömmer om att jag inte uttnyttjar tiden som är min.

När känslorna är upp och ner

Hemma efter en dag emd blandade känslor. Sorg och tårar. Nu sadlar jag om och ska ut och fira brodern min. Sorg varvat med glädje. Fina fina du ♥

15 år! Grattis grattis grattis!


Allting kommer bli bra igen

hej och hå. Länge sen nu. Varit lite uppis vetni. Kom precis hem från stan där jag tog en fika med fina Matilda på Café 60. Myyysi. Känns som att livet går i rätt riktkning nu. Det känns bra. Taggad på skola. Taggad på höst(?). Skulle säga att jag är taggad på livet! Det går bra nu, kompis det går bra nu. Puss hej!

Hon är fin den där tjejen!


"Jag säger heej, vilken underbar dag det är..."

Hej Matilda! puss ♥

RSS 2.0